Vijzelbak

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vijzelbak/ voerverdeelbak

Wilt u graag een vijzelbak kopen voor aan uw tractor met voorlader, (mini) shovel, verreiker of schranklader? Wij van Pelikaanbak.nl helpen u maar al te graag bij het bestellen van uw nieuwe vijzelbak! Onze vijzelbak is verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder 1.20 1.40, 1.60, 1.80, 2.00 2.20 en 2.40 meter. Daarnaast wordt hij geleverd met een EURO aansluiting of iedere andere gewenste aansluiting, zodat hij geschikt is voor uw machine. Onze vijzelbak is de ideale uitkomst om niet alleen sneller te werken, maar ook efficiënter en slimmer!

 

Wat is een vijzelbak?

Een vijzelbak, ook wel voerverdeelbak genoemd, is uitermate geschikt voor het voederen van krachtvoer welke gelijkmatig voor het voerhek moeten worden verdeeld. Ontworpen voor het voeren van zowel mais, graan, brok, vezels en alle andere soorten ruwvoer die door een vijzel te verplaatsen zijn. Geproduceerd uit hoogwaardige materialen en dus geschikt voor intensief gebruik.

De Vijzelbak van pelikaanbak.nl heeft de mogelijkheid om aan beide zijden te kunnen lossen, ideaal dus voor het snel en efficiënt voeren aan beide zijden van de voergang. Dit voorkomt onnodige manoeuvres. Door middel van mengrotors welke mechanisch door de vijzel worden aangedreven, wordt het product gelijkmatig en homogeen verdeeld.

 

Wat zijn de voordelen van een vijzelbak?

Direct van de silo naar de voergang!

  • Eén bak, met meerdere gebruiksmogelijkheden
  • Compact, ideaal in gebruik bij kleine en krappe ruimtes
  • Automatisch open- en sluitsysteem aan beide zijden
  • Mengrotors voor het gelijkmatig verdelen

 

Leveren jullie de pelikaanbak in Nederland en België?

Wij verzenden onze vijzelbakken gratis door heel Nederland en België, en voor de verzending ontvangt u van ons een Track & Trace. Zo kunt u uw bestelling online volgen en blijft u op de hoogte van de levering. Wij zullen, als wij de gewenste vijzelbak op voorraad hebben, deze zo snel mogelijk versturen naar het opgegeven adres. Benieuwd naar de exacte levertijden? Neem gerust contact met ons op!

 

Heeft u vragen over onze vijzelbakken?

Heeft u een specifieke vraag over de werking of specificaties?

Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina. Of bel of mail ons. Ons enthousiaste team helpt u maar al te graag bij het beantwoorden van uw vragen.