Pelikaanbak kopen

Pelikaanbak kopen

 

  Pelikaanbak 1.60 m

– € 854,00

€ 1.976,00 excl. BTW

 Gratis thuisbezorgd

Meer informatie


  Pelikaanbak 1.80 m

– € 854,00

€ 2.086,00 excl. BTW

 Gratis thuisbezorgd

Meer informatie


  Pelikaanbak 2.00 m

– € 854,00

€ 2.188,00 excl. BTW

 Gratis thuisbezorgd

Meer informatie


  Pelikaanbak 2.20 m

– € 854,00

€ 2.346,00 excl. BTW

 Gratis thuisbezorgd

Meer informatie


  Aanbouwdelen overig

Meer informatie


 

Pelikaanbak

Wilt u graag een pelikaanbak kopen voor uw tractor met voorlader of (mini) shovel? Wij van Pelikaanbak.nl helpen u maar al te graag bij het bestellen van uw nieuwe silagebak! Zo is onze pelikaanbak verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder 1.60, 1.80, 2.00 en 2.20 meter. Daarnaast wordt hij geleverd met een EURO aansluiting of andere gewenste aansluiting, zodat hij uitermate geschikt is voor uw machine. Dit alles maakt een pelikaanbak een ideale uitkomst om niet alleen sneller te werken, maar ook efficiënter en slimmer!

 

Wat is een pelikaanbak?

Een pelikaanbak staat ook wel bekend als een krokodillenbak of silagebak en wordt gezien als een multifunctionele grijpbak die u op diverse manieren kunt gebruiken. De pelikaanbak wordt aangedreven door een hydraulische klem, waardoor u moeiteloos (gras)kuil, mest en stro kunt optillen en verplaatsen. Dit is dan ook de reden dat pelikaanbakken veelal gebruikt worden op boerderijen en door hoveniers.

 

Wat zijn de voordelen van een palletvork van Pelikaanbak.nl?

  • Takken, gras, stro, mest en kuilvoeren vervoeren
  • Voor hoveniers, veehouders, kinderboederijen en boomkwekers
  • Uitneembare zijschotten voor ultieme gebruikservaring
  • Gemaakt van hoogwaardig materiaal voor duurzame werking
  • Uitermate geschikt voor zowel kleine als grote machines
  • Verkrijgbaar in diverse formaten, waaronder 1.60, 1.80, 2.00 en 2.20 m

 

Leveren jullie de pelikaanbak in Nederland en België?

Wij verzenden onze pelikaanbakken gratis door heel Nederland en België, en voor de verzending ontvangt u van ons een Track & Trace. Zodoende kunt u uw bestelling online volgen en blijft u op de hoogte van de levering. Wij zullen, als wij de gewenste pelikaanbak op voorraad hebben, deze zo snel mogelijk versturen naar het opgegeven adres. Benieuwd naar de exacte levertijden? Vraag het ons!

 

Waar moet je op letten bij het kopen van een pelikaanbak?

Het kopen van de juiste pelikaanbak die past bij uw machine is niet altijd een gemakkelijke opgave. Zo dient u rekening te houden met een aantal belangrijke factoren, waaronder de breedte, inhoud en maximale draagkracht. Daarnaast is het belangrijk om te weten voor welk voertuig u de pelikaanbak wilt kopen. Maar geen paniek! Wij helpen u graag om de goede keuze te maken.

 

Heeft u vragen over onze pelikaanbakken?

Heeft u een specifieke vraag over de werking, specificaties of over onze levertijden? Bekijk dan onze veelvoorkomende vragen op de FAQ pagina! Is uw vraag nog niet beantwoord, neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina. Ons enthousiaste team helpt u maar al te graag bij het beantwoorden van uw vragen.

 

Bekijk ons assortiment op deze pagina en koop met slechts één knop uw eigen, nieuwe pelikaanbak op Pelikaanbak.nl!