Referenties

Wij begrijpen als geen ander dat het kopen van een palletvork of pelikaanbak een grote investering is. Hierdoor is het van groot belang om op onderzoek uit te gaan, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij hebben de afgelopen jaren in Nederland, België en omringende landen al vele klanten blij kunnen maken met een nieuwe palletvork of pelikaanbak. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij een groot aantal aan referenties hebben.

 

Benieuwd naar verhalen van onze klanten in Nederland, België en omringende landen? Lees hieronder de verhalen van onze klanten! Ga ook naar onze Facebook pagina of YouTube kanaal. 

 

(Scroll verder voor referenties)
n

Pelikaanbak referenties

Pelikaanbak voor melkveehouderij in het groene hart van Nederland

Deze melkveehouderij had de wens om efficiënter en slimmer te gaan werken. Dit is de reden dat zij een pelikaanbak van 2.40 meter hebben gekocht. De pelikaanbak is uitgevoerd met een Manitou aansluiting en gelijkloopventiel, wat automatisch resulteert in een extra lange levensduur.

Palletvork en pelikaanbak voor agrarische dienstverlening in Drenthe (Nederland)

Dit agrarische dienstverlening bedrijf in Drenthe wilde op een duurzame en efficiënte manier werkzaamheden uitvoeren. En deze wens is realiteit geworden met een pelikaanbak en palletvork. Tot op heden kunnen zij op een tijdbesparende manier verschillende taken uitvoeren al hun klanten.

Pelikaanbak van 2 meter voor agrarisch bedrijf in Alkmaar (Nederland)

Het doel van dit bedrijf was om veel werkzaamheden met een pelikaanbak te gaan doen. Hierdoor hebben zij een pelikaanbak van 2 meter gekocht die past bij hun machine, waardoor alle werkzaamheden veel gemakkelijker werden.

Pelikaanbak van 2.20 m voor Melkveehouderij in Groningen (Nederland)

Het bedrijf New Holland wilde maar al te graag een pelikaanbak kopen bij een betrouwbaar bedrijf. Wij hebben deze melkveehouderij dan ook blij mogen maken met een gloednieuwe, hoogwaardige pelikaanbak van 2.20 meter.

Pelikaanbakken voor biologisch akkerbouwbedrijf in Drenthe (Nederland)

Twee collega-boeren wilden gezamenlijk een nieuwe pelikaanbak kopen om werkzaamheden slimmer en efficiënter uit te voeren. Dit zorgde ervoor dat zij beiden een pelikaanbak van 2.20 meter kochten. De pelikaanbakken worden gebruikt op een biologische vollegrondsgroentebedrijf en een biologisch akkerbouwbedrijf in Drenthe.

 

 

Pelikaanbak voor melkveehouderij met Massey Ferguson 5S in Westhem (Nederland)

Dit is een Massey Ferguson 5S met een pelikaanbak van Pelikaanbak.nl. De pelikaanbak heeft een 2.20 meter, en is geleverd met de gewenste aansluiting. Deze aankoop heeft ervoor gezorgd dat zij niet alleen sneller, maar ook efficiënter en duurzamer te werk kunnen gaan.

Pelikaanbak voor een veehouderij in Holten (Nederland)

Het veehouderijbedrijf in Holten heeft een Thaler minishovel en wilde hem graag uitrusten met een pelikaanbak. Zo hadden zij besloten om een pelikaanbak van 1.60 m te kopen om alle werkzaamheden op de veehouderij uit te voeren.

Pelikaanbak voor Melkveehouderij in Lierop (Nederland)

Een melkveehouderij in Lierop (Nederland) belde ons met de vraag of wij ook pelikaanbakken met een breedte van 1.80 meter verkochten. Ons antwoord was natuurlijk ja! Vervolgens was de aankoop snel gedaan en hebben wij een mooie flexibele 1.80 m pelikaanbak afgeleverd in Noord-Brabant.

Pelikaanbak voor melkveehouderij in Nuenen (Nederland)

Een melkveehouderij in Nuenen was op zoek naar een pelikaanbak met een Ahlmann aansluiting. Deze pelikaanbak met de gewenste aansluiting was uiteraard bij ons verkrijgbaar, waardoor wij ook in het groene Nuenen een pelikaanbak van 2.20 meter mochten afleveren.

Pelikaanbak voor melkveehouderij in Jonkersvaart (Nederland)

Het mooie Groningen is weer een pelikaanbak rijker! Wij kregen namelijk het vertrouwen van deze melkveehouderij, en dat hebben we dan ook waargemaakt. Deze Deutz met voorlader is nu uitgerust met een grote 2.4 meter pelikaanbak voor alle werkzaamheden.