Contact

Heeft u een vraag over onze producten, referenties, bezorging of onze levertijden? Wij staan u graag te woord. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten niet met vragen blijven zitten en tevreden zijn met hun aankoop. Door onderstaand contactformulier in te vullen, zal onze klantenservice zo snel mogelijk contact met u opnemen.

 

Vragen over de palletvork of pelikaanbak

Heeft u een vraag over een palletvork of pelikaanbak? Bekijk de veelvoorkomende vragen op onze FAQ pagina en ontdek of uw vraag hiertussen staat! Staat uw vraag hier niet tussen? De klantenservice van Pelikaanbak.nl helpt u graag. Stuur uw vraag gemakkelijk via WhatsApp en dan zullen we uw vraag binnen 24 uur beantwoorden. Is uw vraag dringend? Bel ons dan op onderstaand telefoonnummer. 

 

Vragen over referenties in uw regio

De vraag naar onze pelikaanbakken is de afgelopen jaren flink gestegen, waardoor er veel referenties bij zijn gekomen. Onze klanten bevinden zich in Nederland, België en omringende landen. Bent u benieuwd naar de ervaringen van onze klanten en wilt u weten of een pelikaanbak of palletvork ook iets voor uw bedrijf is? Neem gerust contact met ons op voor een referentie in uw regio.

 

pelikaanbak.nl vijzelbak palletvork

Pelikaanbak.nl is een internetadres van Teerenstra Trading

 

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: Teerenstra Trading

KVK: 76672603

Postadres: 

Lytse finne 1

8615 LW Blauwhuis (Nederland)

 

Bezoekadres:

Blauwhuisterlaan 6

8658LJ Greonterp

(Alleen op afspraak)

 

Contactgegevens

E-mail: Info@teerenstratrading.nl

Bellen / WhatsApp: 06-25185109

 

Voor al uw vragen, kunt u gebruikmaken van onderstaand contactformulier. Wij zullen alle vragen binnen 24 uur proberen te beantwoorden. Mochten er onduidelijkheden zijn, zullen wij telefonisch contact met u opnemen.

 

Contactformulier

  Bedrijfsnaam

  E-mail adres

  Telefoonnummer (optioneel)

  Onderwerp

  PelikaanbakPalletvorkAnders

  Bericht