Video’s

Wilt u graag weten waar u een pelikaanbak en palletvork voor kan gebruiken? Op deze pagina vind u pelikaanbak video’s van onze klanten, namelijk van allerlei werkzaamheden! Zo ontdekt u met de video’s gemakkelijk en snel alle voordelen van onze grijpbakken en weet u waar u zowel een pelikaanbak als een palletvork voor kunt gebruiken.

 

Vers gras aanschuiven met een pelikaanbak

Een overgroot deel van alle melkveehouders doet tijdens de zonnige zomermaanden aan stalvoer werkzaamheden. Hierbij maken zij gebruik van onze veelzijdige pelikaanbak, zodat zij het verse gras gemakkelijk voor de melkkoeien kunnen brengen. Handig toch? Klik hier en bekijk onze pelikaanbakken!

 

Bekijk onderstaande video hoe deze gebruiker de pelikaanbak gebruikt bij het vervoeren van vers gras.

 

Opruimen van restvoer met een pelikaanbak

Het opruimen van restvoer op een melkveehouderij is nog nooit zo makkelijk geweest. Deze taak komt vaak dagelijks voor en moet dan ook zo efficiënt en snel mogelijk worden gedaan. Het gebruik van een pelikaanbak zorgt ervoor dat de voergang razendsnel kan worden schoongemaakt

 

Bekijk onderstaande video om een beeld te krijgen bij het schoonmaken van de voergang van een melkveestal.

 

Hooi of stro laden met een pelikaanbak

Hooi, stro of meer laden kan veel sneller en daar dacht deze gebruiker hetzelfde over. Dit was daarom een belangrijke reden om een pelikaanbak aan te schaffen. Met de pelikaanbak wordt een groot deel van alle werkzaamheden efficiënter en duurzamer uitgevoerd.

 

Bekijk onderstaande video en ontdek de voordelen van het laden van hooi met een pelikaanbak.

 

Koeien voeren met een Bobcat met pelikaanbak

Deze klant had het idee om onze pelikaanbak aan zijn Bobcat te monteren, en daar heeft hij zodoende tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad. Het voeren van de koeien gebeurt snel en gemakkelijk, waardoor zowel de koeien als onze klant hier ontzettend blij mee zijn.

 

Bekijk onderstaande video voor een kijkje achter de schermen bij het voeren van koeien met een multifunctionele pelikaanbak aan een Bobcat.

 

Frietjes laden en vervoeren met een pelikaanbak

Het vullen van een pelikaanbak met verse frietjes om deze vervolgens probleemloos te vervoeren? Dat kan met de pelikaanbak van pelikaanbak.nl! Onze klant met een New Holland vervoert daardoor vanaf nu heel makkelijk en zonder problemen frietjes van A naar B, en dat allemaal zonder moeite.

 

Bekijk onderstaande video om een beter beeld te krijgen van het vervoeren van frietjes met onze pelikaanbak.

 

John Deere met Pelikaanbak

John Deere en een pelikaanbak, een perfecte combinatie! De John Deere gebruikt de krokodillenbak in het bijzonder voor het opruimen van allerlei materialen op en rond de boerderij. Hij kan bovendien de pelikaanbak aan elke gewenste machine monteren.

 

Bekijk onderstaande video om het gebruik van de pelikaanbak te bekijken. 

 

Wilt u graag in contact komen met referenties? Bekijk onze pagina met referenties en kom in contact met klanten in uw regio! 

 

Heeft u een video van uw werkzaamheden met onze pelikaanbak? Stuur deze naar info@teerenstratrading.nl en dan plaatsen wij hem op deze pagina!