Bestellen en verzenden

Pelikaanbak kopen bij Pelikaanbak.nl

Een pelikaanbak bestellen bij Pelikaanbak.nl kan via de website. We nemen contact met u op om te informeren welke werkzaamheden u met de pelikaanbak gaat doen. Ook checken we of de pelikaanbak goed bij uw machine past en adviseren we u welke breedte aanbevolen is. Na confirmatie van de order vragen we u het bestelformulier in te vullen en wordt er een factuur naar u toegestuurd. Vervolgens ontvangt u een Track & Trace code waarmee u de verzending online kunt volgen.

 

Bezorgservice

Het bezorgen van de pelikaanbak wordt uitgevoerd door Veenstra Fritom, een groot internationaal transportbedrijf waar nauw mee wordt samengewerkt. Daarnaast laten we transportdiensten uitvoeren door Quicargo, een digitaal platform dat zendingen van verschillende transportbedrijven samenbrengt om efficiënter en duurzamer te transporteren.

Transport Pelikaanbak

 

Gratis verzending

De verzending is gratis binnen Nederland en België. De verzendkosten buiten deze landen zijn op aanvraag.

 

Levertijd

We streven ernaar alle maten pelikaanbakken voorradig te hebben. Informeer naar de levertijden.

 

Bezichtigen

Als u een van de pelikaanbakken in gebruik wilt bekijken, kunt u een afspraak maken. Door heel Nederland en België zijn pelikaanbakken in gebruik, dus ook in uw regio.

 

Algemene voorwaarden

Als u een bestelling doet bij Pelikaanbak.nl, vragen we u akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

 

Privacy

Uw persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt, zonder daar eerst toestemming voor te vragen.

 

Veelgestelde vragen

Heeft u nog meer vragen over Pelikaanbak.nl, de specificaties van pelikaanbakken en palletvorken of aanvullende vragen over bestellen en verzenden? Bekijk hier de veelgestelde vragen en vind uw antwoord.

 

Klantenservice

Heeft u verder nog vragen? We staan u graag te woord. Via de mail: info@teerenstratrading.nl of via het contactformulier. We streven er naar om op werkdagen binnen 24 uur te reageren.