Bestellen en verzenden

Pelikaanbak kopen bij Pelikaanbak.nl

Een pelikaanbak bestellen bij Pelikaanbak.nl kan via de website. We nemen contact met je op om te informeren welke werkzaamheden je met de pelikaanbak gaat doen. Ook checken we of de pelikaanbak goed bij je machine past en adviseren we je welke breedte aanbevolen is. Na confirmatie van de order vragen we je het bestelformulier in te vullen en wordt er een factuur naar je toegestuurd. Vervolgens ontvang je een Track & Trace code waarmee je de verzending online kunt volgen.

 

Bezorgservice

Het bezorgen van de pelikaanbak wordt uitgevoerd door Veenstra Fritom, een groot internationaal transportbedrijf waar nauw mee wordt samengewerkt. Daarnaast laten we transportdiensten uitvoeren door Quicargo, een digitaal platform dat zendingen van verschillende transportbedrijven samenbrengt om efficiënter en duurzamer te transporteren.

Transport Pelikaanbak

 

Gratis verzending

De verzending is gratis binnen Nederland en België. De verzendkosten buiten deze landen zijn op aanvraag.

 

Levertijd

We streven ernaar alle maten pelikaanbakken voorradig te hebben. Informeer naar de levertijden.

 

Betaling

Bij een bestelling wordt een aanbetaling gevraagd van 50% van het aankoopbedrag. De overige 50% wordt bij levering gefactureerd.

 

Bezichtigen

Als je een van de pelikaanbakken in gebruik wilt bekijken, kun je een afspraak maken. Door heel Nederland en België zijn pelikaanbakken in gebruik, dus ook in jouw regio.

 

Algemene voorwaarden

Als je een bestelling doet bij Pelikaanbak.nl, vragen we je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

 

Privacy

Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt, zonder daar eerst toestemming voor te vragen.

 

Veelgestelde vragen

Heb je nog meer vragen over Pelikaanbak.nl, de specificaties van pelikaanbakken en palletvorken of aanvullende vragen over bestellen en verzenden? Bekijk hier de veelgestelde vragen en vind je antwoord.

 

Klantenservice

Heb je verder nog vragen? We staan je graag te woord. Via de mail: info@whb-trading.nl of via het contactformulier. We streven er naar om op werkdagen binnen 24 uur te reageren.