Bestellen en verzenden

Pelikaanbak kopen bij Pelikaanbak.nl

 

Een pelikaanbak bestellen bij Pelikaanbak.nl kan op 2 manieren: telefonisch of via de website. Na het doorgeven van je gegevens wordt er een factuur naar je toegestuurd. Vervolgens ontvang je een Track & Trace code waarmee je de verzending online kunt volgen. De verzending van de pelikaanbak is gratis in Nederland en België.

 

Bezorgservice

Het bezorgen van de pelikaanbak wordt uitgevoerd door Veenstra Fritom, een groot internationaal transportbedrijf waar nauw mee wordt samengewerkt.

Transport Pelikaanbak

 

Verzendkosten

In Nederland of België wordt een pelikaanbak gratis bezorgd, de verzendkosten naar andere landen dan Nederland of België zijn op aanvraag.

 

Levertijd

De levertijd van pelikaanbakken 2.00 m, 2.20 m en 2.40 m met een EURO aansluiting bedraagt 1 a 2 werkdagen. De levertijd van pelikaanbakken met andere aansluitingen varieert.

 

Betaling

Bij een bestelling wordt een aanbetaling gevraagd van 50% van het aankoopbedrag. De overige 50% wordt bij levering gefactureerd.

 

Bezichtigen

Als je een van de pelikaanbakken van dichtbij wilt bekijken, kun je een afspraak maken. Door heel Nederland en België zijn pelikaanbakken in gebruik, dus ook in jouw regio.

 

Algemene voorwaarden

Als je een bestelling doet bij Pelikaanbak.nl, vragen we je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

 

Privacy

Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt, zonder daar eerst toestemming voor te vragen.

 

Klantenservice

Heb je verder nog vragen? Ik sta je graag te woord. Via de mail: info@whb-trading.nl, of op telefoonnummer: 0515-796518.