Pelikaanbak 2.40 m

Pelikaanbak 2.40m achterkant Pelikaanbak 2.40m voorkant Pelikaanbak 2.40m zijkant 2.40m 2.40m 2.40m

Inter-tech pelikaanbak 2.40 m

€ 2.126,-

  Gratis thuisbezorgd

 

Over Pelikaanbakken

Een pelikaanbak is het best te omschrijven als een multifunctionele grijpbak met een hydraulische klem. Andere benamingen zijn ook wel krokodillenbakken of silagegrijpers. Een pelikaanbak is ideaal bij het laden van onder andere (gras)kuil, mest en stro. Ook kunnen pelikaanbakken op vele andere manieren worden ingezet om efficiënter, sneller en schoner te werken in vergelijking met traditionele grondbakken. Naast de werkzaamheden op- en rond de boerderij zijn pelikaanbakken ook inzetbaar in andere takken van sport, bijvoorbeeld hoveniers en boomkwekers.

Productomschrijving

Niet alleen is de pelikaanbak 2.40m is de grootste uit het assortiment, ook de zwaarste. Net zoals andere maten is de bak zwaar en degelijk gebouwd. Het mes aan de onderkant van de bak is daarom van Hardox staal. Hardox is een speciale, harde slijtvaste staalsoort met de bedoeling zeer lang mee te gaan. Aanvullend, ten eerste bevat de bak dikke stevige tanden met diverse verstevigingsstrippen. Ten tweede zijn de zijschotten uitneembaar. Daarmee kunnen strohokken eenvoudig worden uitgemest. Ten derde zitten er steunen in de bodemplaat van de bak. Daarnaast zijn de dubbelwerkende cilinders van goede kwaliteit. Evenzeer is er hoogwaardige poedercoating lak aangebracht op de bak. Ten slotte zijn de hydrauliek koppelingen zijn standaard man en vrouw, maar kunnen uiteraard gemakkelijk worden verwisseld.

 

Productinformatie

  Zeer degelijk, zwaar gebouwd

  Hoogwaardige poedercoat lak

  Uitneembare zijschotten

  Hardox mes

 

Aankoppeling

De bak is standaard uitgerust met EURO aansluiting, maar alle aansluitingen zijn leverbaar!

 

Technische gegevens

De bak weegt 593 kg en de inhoud is 1.06 m3.

 

Klantreferenties

Kijk bij nieuws, referenties of video’s voor bijvoorbeeld ervaringen en meer informatie!

Klantreferenties

 

Video

 

Track & Trace

Door middel van Track & Trace kun je de bestelling online volgen. Je krijgt de code evenals het zendingsnummer per mail toegestuurd.

 

Levertijd

Pelikaanbakken met een EURO aansluiting worden binnen 1-2 werkdagen bezorgd. De levertijden van pelikaanbakken met andere aansluitingen verschillen, hoewel we een snelle levering nastreven.

 

Verder

De prijs is exclusief 21 % BTW. Heb je vragen of wil je daarnaast advies van een gebruiker, neem gerust contact op.

 

Bestellen

  Naam

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail adres

  Telefoonnummer

  Aankoppeling machine
  Euro aansluitingAnders
  In geval van anders, graag beneden aangeven welke

  Eventuele opmerkingen